Kledingzwemmen

Een belangrijk onderdeel van het leszwemmen is het kledingzwemmen. Hiermee worden de kinderen voorbereid op situaties die kunnen ontstaan als het kind in de buurt van water is. Per diploma dragen de kinderen meer kleding en de afstand van het kledingzwemmen neemt toe. Halverwege het semester start het kledingzwemmen. Dit zal altijd aan het begin van de zwemles plaatsvinden. De inhaallessen zijn altijd zonder kleding.

Diploma A:

Zwemkleding, onderbroek, hemd, korte tot half lange broek met rits of knopensluiting (geen voetbal of ander soort sportbroek), schoenen (geen crocs) met stevige zool, sokken en een T-shirt.

Diploma B:

Zwemkleding, onderbroek, hemd, lange broek met rits of knopensluiting (geen voetbal of ander soort sportbroek), schoenen (geen crocs) met stevige zool, sokken en een shirt met lange mouwen.

Diploma C:

Zwemkleding, onderbroek, hemd, lange broek met rits of knopensluiting (geen voetbal of ander soort sportbroek), schoenen (geen crocs) met stevige zool, sokken en een shirt met lange mouwen en regenjack.

Zwemvaardigheid 1–2–3:

Zwemkleding, onderbroek, hemd, lange broek met rits of knopensluiting (geen voetbal of ander soort sportbroek), schoenen (geen crocs) met stevige zool, sokken, een shirt (met lange mouwen) en vuilniszak.

Snorkelen 1–2-3:

Voor het examen van snorkelen 1,2 en 3 is alleen een snorkeluitrusting nodig

Direct aanmelden voor zwemles?