Wie zijn wij

Sven Maarleveld

Directeur

Ik ben Sven Maarleveld, vanaf dat ik 14 jaar ben geef ik actief sportlessen in verschillende disciplines. Sinds 2008 geef ik zwemles bij Silvester en ben sinds 2012 eigenaar van Silvester Zwemschool.

Jullie zien mij op de kant in het weekend in Zoetermeer en Voorschoten.

Ik ben trotse vader van Bibi.

"Wie kan sturen, vaart bij elke wind"

Sylvia

Coördinator en planningswonder

Ik ben Sylvia Maarleveld-van Barneveld, met veel plezier heb ik 8 jaar zwemles gegeven voor het B diploma op zaterdag in Voorschoten en zondag In Zoetermeer. Het afgelopen jaar heb ik de stap gemaakt naar Coördinator op zaterdag en voorheen op zondag in Zoetermeer wat ik met veel plezier doe. Het contact met de ouders is mij veel waard.

Naast het werk in het zwembad ben ik ook actief op het kantoor van Silvester Zwemschool. Jullie kunnen bij mij terecht voor de planningsuitdagen en elk halfjaar verzorg ik de planning voor de spoedcursussen.

Samen met Sven heb ik een dochter Bibi en ik geniet met volle teugen van het ouderschap.

"Als je een kind iets wilt leren, moet je eerst zijn hart raken"

Roel

Coördinator zwemlessen methodiekbewaker en kantoormedewerker

Heey ik ben Roel ondertussen al 8 jaar fulltime medewerker bij Silvester. De meeste mensen kennen mij als de meester op de kant. Vind het les geven vooral in iets sportief heel erg leuk en bij zwemles haal je snel resultaat en je leert de kinderen ook nog iets waardoor ze zichzelf de rest van hun leven mee kunnen  redden. Dat vind ik mooi.

"Alles kan altijd beter, laat dat alleen geen valkuil zijn"

Simon

Zwemdocent en zwembakbouwer

Mijn naam is Simon Hardendood, trotse vader van 3 kinderen, en werk al 10 jaar voor Silvester zwemschool. Nog elke dag vind ik het leuk om kinderen te helpen om beter te worden. Je zegt altijd dezelfde dingen, maar een les is altijd anders. En met kinderen werken is altijd leuk.

In mijn vrije tijd mag ik graag squashen, radio maken, met mijn gezin hangen en netflixen.

"Bijna weekend"

Danny

Zwemdocent fases 1 t/m B

Ik ben Danny. En van kleins af aan ben ik bezig met sport. Ik ben jeugd voetbal trainer geweest en sinds 4 jaar werkzaam bij Silvester zwemschool. Ik heb zelf 2 kinderen. Het leukste aan zwemles geven is dat je kinderen alles leert om zelfstandig te kunnen zwemmen. Op de foto sta ik met meester Simon op de leukste dag van de zwemleerweg, de diploma-uitkeiking voor het A diploma. We maken er altijd een feestje van voor de kinderen en de ouders.

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"

Sander

zwemdocent

Mijn naam is Sander Noorlander, en ben sinds oktober 2015 docent bij Silvester. Ik heb voordat ik bij Silvester kwam 7 jaar ervaring opgedaan in Zevenhuizen. Jullie vinden mij in het zwembad in Leidschenveen, maar ook op kantoor. Ik vind het mooi om kinderen iets mee te kunnen geven waar ze de rest van hun leven iets aan zullen hebben. Plezier is voor mij iets wat hierin op nummer 1 staat.

Als ik niet aan het werk ben mag ik graag met voetbal bezig zijn (vooral kijken). Ook geniet ik ervan om lekker naar buiten te gaan, wanneer het mooi weer is uiteraard, om leuke dingen te gaan doen met mijn vriendin.

"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen"

Jordi

zwemonderwijzer alle fases
Mijn naam is Jordi, ik ben 24 jaar.
In 2012 heb ik mijn diploma Sport en Bewegen gehaald waarbij mijn focus lag op zwemmen en fitness. In 2012 ben ik bij Silvester zwemschool komen werken, hier wilde ik graag werken omdat ik er zelf mijn diploma’s heb gehaald. Ook vind ik het mooi om kinderen iets te leren waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.
"Hard work pays of"

Jasper

Zwemmeester alle fases
Mijn naam is Jasper, sinds september 2013 werk ik bij Silvester zwemschool. Hier ben ik terecht gekomen door mijn broer Simon. Sinds die tijd ben ik in een stroom gekomen van zelfontwikkeling en heb ik na enige tijd mijn plekje gevonden in het bedrijf.
Dit komt voornamelijk vanwege de fijne sfeer bij Silvester. Bovendien is er ruimte om je te ontwikkelen en wordt je positief bekritiseerd. Zodoende heeft het mij erg geholpen om niet alleen een betere zwemleraar te worden, maar ook mezelf beter te ontwikkelen. Ik ben al mijn collega’s erg dankbaar dat mij die kans is gegund.
"Een kind kan niet sturen zonder stuur -- dus geef ze een stuur"

Harm

Allround zwemdocent op alle fases
Ik ben Harm, sinds mijn 8e een wedstrijdzwemmer, meerdere NK’s gezwommen en in 2007 Fries kampioen op de 200 meter rugcrawl.
Sinds 2009 ben ik fulltime werkzaam in het zwemmen als professioneel zwemtrainer bij Racing Club en ben ik zwemles gaan geven bij Silvester.
Tussendoor heb ik 2 jaar zwemles en training gegeven aan expats in Dubai, heb ik mijn Master in Coaching behaald aan het Johan Cruyff Instituut en de Performance Mentorship bij EXOS.
"“Just keep swimming” - Dory"

Christian

Zwemdocent/trainer zwemvaardigheid, snorkel en techniek en fase groepen

Ik ben Christian, Vroeger heb ik zelf veel gezwommen, eerst voor alle zwemdiploma’s en daarna door met wedstrijdzwemmen. Op dit moment geef ik al een aantal jaar zwemles bij Silvester Zwemschool en sta ik langs de badrand bij zwemvereniging Racing Club. Verder geef ik nog wat borstcrawlcursussen voor volwassen.

""