Toestemming foto en video opnames tijdens het afzwemmen voor de livestream

...........

kid3

Toestemming foto en video opnames tijdens het afzwemmen voor de livestream

...................


Het is mogelijk dat wij een livestream uitzenden en foto’s maken tijdens het examen. Daarnaast zal er ook een onderwaterfotograaf aanwezig zijn. Wij vragen u via dit formulier toestemming te geven voor het maken van deze opnames tijdens de examendagen.

U geeft Silvester Zwemschool B.V. toestemming voor:

  • 1. Het maken van video-opnames van uw minderjarige zoon of dochter in het zwembad, tijdens het examen. Deze opnames zullen worden gemaakt door medewerkers van Silvester Zwemschool B.V.
  • 2. Het direct uitzenden van deze beelden, onbewerkt en ongecensureerd, via een livestream via het internet. Deze livestream is publiekelijk zichtbaar voor iedereen met een link naar deze livestream.
  • 3. Het verspreiden van een link van de livestream onder de ouders van de afzwemmende kinderen per email.

Onder voorwaarde dat:

  • A. De opnames zullen 24 uur na uitzenden worden verwijderd.
  • B. De link naar de livestream wordt direct verzonden naar de ouders. De ouders mogen deze doorsturen naar familieleden en vrienden.
  • C. De livestream of beelden van de livestream mogen op geen enkel andere manier gedeeld worden buiten het genoemde in punt B, niet door Silvester zwemschool en de betrokken partijen en niet door de ouders / familie / anderen in het bezit van de link. Dit geld expliciet voor openbare social media.

Daarnaast vragen wij uw toestemming voor:

Het maken van onderwater foto’s door onze onderwater fotograaf van uw zoon of dochter.

De foto’s komen per zwemgroep op een beveiligd internet gedeelte van de website van de fotograaf, waar u na het invullen van een wachtwoord de foto’s kunt bekijken. U kunt ze dan kopen. De foto’s worden 1 jaar bewaard en daarna permanent verwijderd. Wilt u deze eerder verwijderd hebben? Mail dan naar info@mzetfotografie.nl.

Wat gebeurt er al ik geen toestemming geef?

Wij onderscheiden hier twee situaties

1. U wilt niet dat uw kind gefilmd wordt tijdens de livestream

Wilt u niet dat uw zoon of dochter gefilmd wordt voor de livestream? Voor deze kinderen plannen wij een aparte examenmoment. Hier zullen geen opnames worden gemaakt. Ook zal de onderwaterfotograaf hier niet aanwezig zijn. Er worden dus ook geen foto’s gemaakt op deze dag.

2. U wilt niet dat uw kind gefotografeerd wordt door de onderwaterfotograaf. Uw kind mag wel gefilmd worden voor de livestream

U kunt gewoon naar het geplande examenmoment komen. De onderwaterfotograaf wordt door ons geïnstrueerd geen foto’s van uw zoon of dochter te maken. Geef dit op dezelfde dag voor de zekerheid bij de coördinator aan.

U heeft het recht deze toestemming ten alle tijden weer in te trekken

Wilt u de toestemming toch intrekken? U heeft het recht dit ten alle tijde te doen. Na het verzenden van het toestemmingsformulier, ontvangt u een link waarmee u direct de toestemming weer in kunt trekken.

Wij vragen u dit echter wel ruim van te voren te doen, zodat we hierin rekening kunnen houden met de planning 🙂

Terug naar het her-inschrijf formulier