Wie zijn wij

Wij stellen ons graag even voor.

 

Sven Maarleveld

Directeur

Ik ben Sven Maarleveld, vanaf dat ik 14 jaar ben geef ik actief sportlessen in verschillende disciplines. Sinds 2008 geef ik zwemles bij Silvester en ben sinds 2012 mede-eigenaar van Silvester Zwemschool.

Jullie zien mij op de kant in het weekend in Zoetermeer en Voorschoten.

Afgelopen november trotse vader geworden van Bibi.

"Wie kan sturen, vaart bij elke wind"

Sylvia

Coördinator en planningswonder

Ik ben Sylvia Maarleveld-van Barneveld, met veel plezier heb ik 8 jaar zwemles gegeven voor het B diploma op zaterdag in Voorschoten en zondag In Zoetermeer. Het afgelopen jaar heb ik de stap gemaakt naar Coördinator op zaterdag en voorheen op zondag in Zoetermeer wat ik met veel plezier doe. Het contact met de ouders is mij veel waard.

Naast het werk in het zwembad ben ik ook actief op het kantoor van Silvester Zwemschool. Jullie kunnen bij mij terecht voor de planningsuitdagen en elk halfjaar verzorg ik de planning voor de spoedcursussen.

Afgelopen november is onze (Sven en ik) dochter Bibi geboren en ik geniet met volle teugen van het ouderschap.

"Als je een kind iets wilt leren, moet je eerst zijn hart raken"

Roel

Coördinator zwemlessen methodiekbewaker en kantoormedewerker

Heey ik ben Roel ondertussen al 8 jaar fulltime medewerker bij Silvester. De meeste mensen kennen mij als de meester op de kant. Vind het les geven vooral in iets sportief heel erg leuk en bij zwemles haal je snel resultaat en je leert de kinderen ook nog iets waardoor ze zichzelf de rest van hun leven mee kunnen  redden. Dat vind ik mooi.

"Alles kan altijd beter, laat dat alleen geen valkuil zijn"

Matty de Jong

Coördinator en zwemmeester van alle fases diverse werkzaamheden op kantoor

 

Ik ben Matty, ik ben sinds 7 jaar werkzaam bij Silvester Zwemschool. Mijn grote hobby’s zijn vliegvissen en sleutelen aan mijn oldtimer. Sinds kort doe ik ook aan rugby, net als veel zwemtoppertjes. Tijdens het zwemles geven vind ik het geweldig dat kinderen telkens een stapje beter worden door mijn aanwijzingen.

"Als ze me missen ben ik vissen"

Daan

Coördinator en zwemmeester van alle fases
Ik ben Daan. Ik hou van alles wat met sport te maken heeft. Daarom heb ik met veel plezier de sport academie afgerond.
Surfen en bootcampen doe ik het liefst. 5 jaar geleden ben ik bij Silvester begonnen met het geven van zwemlesgeven en ik heb het hier enorm naar mijn zin! Naast de zwemlessen werk ik als docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school en geef ik bootcamp en privé trainingen op het strand.
"Een meester vindt altijd de juiste sleutel als je op slot zit"

Simon

Zwemdocent en zwembakbouwer

Mijn naam is Simon Hardendood, trotse vader van 3 kinderen, en werk al 10 jaar voor Silvester zwemschool. Nog elke dag vind ik het leuk om kinderen te helpen om beter te worden. Je zegt altijd dezelfde dingen, maar een les is altijd anders. En met kinderen werken is altijd leuk.

In mijn vrije tijd mag ik graag squashen, radio maken, met mijn gezin hangen en netflixen.

"Bijna weekend"

Danny

Zwemdocent fases 1 t/m B

Ik ben Danny. En van kleins af aan ben ik bezig met sport. Ik ben jeugd voetbal trainer geweest en sinds 4 jaar werkzaam bij Silvester zwemschool. Ik heb zelf 2 kinderen. Het leukste aan zwemles geven is dat je kinderen alles leert om zelfstandig te kunnen zwemmen. Op de foto sta ik met meester Simon op de leukste dag van de zwemleerweg, de diploma-uitkeiking voor het A diploma. We maken er altijd een feestje van voor de kinderen en de ouders.

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"

Sander

zwemdocent

Mijn naam is Sander Noorlander, en ben sinds oktober 2015 docent bij Silvester. Ik heb voordat ik bij Silvester kwam 7 jaar ervaring opgedaan in Zevenhuizen. Jullie vinden mij in het zwembad in Leidschenveen, maar ook op kantoor. Ik vind het mooi om kinderen iets mee te kunnen geven waar ze de rest van hun leven iets aan zullen hebben. Plezier is voor mij iets wat hierin op nummer 1 staat.

Als ik niet aan het werk ben mag ik graag met voetbal bezig zijn (vooral kijken). Ook geniet ik ervan om lekker naar buiten te gaan, wanneer het mooi weer is uiteraard, om leuke dingen te gaan doen met mijn vriendin.

"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen"

Jordi

zwemonderwijzer alle fases
Mijn naam is Jordi, ik ben 24 jaar.
In 2012 heb ik mijn diploma Sport en Bewegen gehaald waarbij mijn focus lag op zwemmen en fitness. In 2012 ben ik bij Silvester zwemschool komen werken, hier wilde ik graag werken omdat ik er zelf mijn diploma’s heb gehaald. Ook vind ik het mooi om kinderen iets te leren waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.
"Hard work pays of"

Jasper

Zwemmeester alle fases
Mijn naam is Jasper, sinds september 2013 werk ik bij Silvester zwemschool. Hier ben ik terecht gekomen door mijn broer Simon. Sinds die tijd ben ik in een stroom gekomen van zelfontwikkeling en heb ik na enige tijd mijn plekje gevonden in het bedrijf.
Dit komt voornamelijk vanwege de fijne sfeer bij Silvester. Bovendien is er ruimte om je te ontwikkelen en wordt je positief bekritiseerd. Zodoende heeft het mij erg geholpen om niet alleen een betere zwemleraar te worden, maar ook mezelf beter te ontwikkelen. Ik ben al mijn collega’s erg dankbaar dat mij die kans is gegund.
"Een kind kan niet sturen zonder stuur -- dus geef ze een stuur"