Recensies

Featured Articles
Via deze mail wil ik jullie nog even heel  hartelijk bedanken voor de begeleiding afgelopen week van Jeroen. De eerste dag van de cursus viel niet mee, maar het blijkt dat al die extra aandacht voor Jeroen zijn vruchten heeft afgeworpen. Hij heeft het uiteindelijk geweldig gedaan en het allerbelangrijkste: hij heeft de andere vier dagen ongelofelijk veel zelfvertrouwen en plezier gehad. Top!! Dank en tot eind augustus!! Fijne vakantie alvastSuzan vd Weide
De Meisjes
Beste Silvester,Bij deze willen wij jullie bedanken voor de leuke en goede zwemlessen de afgelopen jaren. De meisjes hebben altijd met veel plezier gezwommen. Wij zijn even klaar maar wie weet, tot ziens! Vriendelijke groet,
Amazing team, amazing atmosphere, amazing people all around!!
Graag even een groot compliment aan onze twee zwemdocenten. Man wat doen die twee dat op een onwijs leuke manier. Echt super mooi te zien hoe zij onze mannen op een heel leuke manier aan het zwemmen krijgen!
Maranca , ritchie en peyton
Jullie ook allemaal bedankt voor de inzet en dat peyton zo snel haar diploma heeft gehaald. Ik raad jullie bij iedereen aan.
Groetjes
Elsken en Elodie
Lieve Silvester meesters en juffen!
Wat was het een feest om mijn jongste dochter Elodie bij jullie haar A en B diploma te laten halen! Met mijn oudere kinderen heb ik ook andere zwemleservaringen, dus daarom zelfs dubbel tevreden. Zo positief, zo geduldig en met echt persoonlijke aandacht: petje af!
Helaas zijn de C lessen alleen in het weekend en dan zitten we al vol met andere sporten, anders was Elodie heel graag nog even doorgegaan...
Ik beveel jullie school van harte bij iedereen aan. Mijn neefje Karel is ook al gestart op mijn advies. Dus aan de zijlijn blijven we nog even in contact. Wellicht tot ziens bij zijn diploma-zwemmen!
Hartelijke groet aan iedereen,
Jolanda
Ik wil jullie bij deze hartelijk danken voor de deskundige zwemlessen.
Wat me vooral opviel bij de instructeurs, was het plezier en positieve aanpak. Altijd een grapje en spelletje tussen door.
Hierdoor ging Luca met veel plezier naar zwemles. Ook de directe feedback en tijdelijke extra lessen om te zorgen dat hij toch kon afzwemmen.
Had ik met mijn oudste zoon toendertijd ook maar voor jullie gekozen.
Kortom; bedankt!
Groetjes,Jolanda
Monique
Beste zwemleraren en leraressen,Wij willen jullie ook hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme en inzet. Ik ben een superblije mama van een dochter met 2 zwemdiploma’s!Het examen afgelopen zondag was hartstikke leuk en gezellig! Ik wil speciaal de grijze zwemleraar met de “vlaamse tongval” extra complimenteren. Hij bleef na de zoveelste groep afzwemmers nog steeds enthousiast. Ik vrees dat hij aan het eind van de dag geen stem meer over heeft gehad.Nogmaals bedankt, ook namens Fleur.Met vriendelijke groet,Monique
Direct aanmelden voor zwemles?